tag:blogger.com,1999:blog-2081101170495468461.post1888041672206547548..comments2023-12-08T11:24:21.862+01:00Comments on De tuinier en de kok: Zelf maken; Grootmoeders ballen uit de hooimadamAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/01342627186579316184noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2081101170495468461.post-9833335843901550992013-12-03T15:15:53.731+01:002013-12-03T15:15:53.731+01:00Leuk om eens te proberen! Ik heb geen hooimadam, m...Leuk om eens te proberen! Ik heb geen hooimadam, maar in plaats ervan is een dekbed ook erg geschikt. Zo kook ik ook rijst, even aan de kook brengen en dan onder het dekbed stoppen. Jacquelinehttps://www.blogger.com/profile/13652601098018328370noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2081101170495468461.post-70915319727721117012013-11-28T10:23:03.528+01:002013-11-28T10:23:03.528+01:00In de hooimadam worden ze zo heerlijk mals en zach...In de hooimadam worden ze zo heerlijk mals en zacht van binnen, echt lekker!detuinierendekok jolandahttp://tuinierenkok.blogspot.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2081101170495468461.post-6794246622980754282013-11-27T20:42:45.438+01:002013-11-27T20:42:45.438+01:00Recept klinkt lekker met de sambal badjak. Maar wa...Recept klinkt lekker met de sambal badjak. Maar wat voegt de hooimadam nog extra toe? Na 20 min. zijn ze toch al gaar? Tenminste bij mij wel maar ik maak dan ook geen al te groteLothttps://www.blogger.com/profile/00312919253776311699noreply@blogger.com