tag:blogger.com,1999:blog-2081101170495468461.post580352295533951992..comments2023-12-08T11:24:21.862+01:00Comments on De tuinier en de kok: Zelf maken; AmandelspijsAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/01342627186579316184noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2081101170495468461.post-3599380728390796082013-11-26T22:22:56.230+01:002013-11-26T22:22:56.230+01:00Bedankt voor de tip! Ik zat laatst al te denken ho...Bedankt voor de tip! Ik zat laatst al te denken hoe ik dat zelf kan maken. Bijna alles in huis, alleen bij mijn volgende biobestelling een citroentje meenemen en we kunnen aan de slag! sjoukehttps://www.blogger.com/profile/11145656500468992380noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2081101170495468461.post-4508733938770206762013-11-26T19:39:17.512+01:002013-11-26T19:39:17.512+01:00Je kunt amandelspijs ook invriezen, ik heb het in ...Je kunt amandelspijs ook invriezen, ik heb het in plakjes van ongeveer 100 gram gesneden, in plastic olie gewikkeld en ingevroren.<br />En het is inderdaad véél lekkerder als wat je in de winkel koopt. Zelfs als de spijs al met amandelen, geen peulvruchten, is gemaakt zit er vaak maar 20% in. Bij de zelfgemaakte is het 50%, heerlijk!MarjaKhttps://www.blogger.com/profile/10760597740075412065noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2081101170495468461.post-25134146632982707642013-11-26T16:50:44.566+01:002013-11-26T16:50:44.566+01:00Oh nee, daar kan inderdaad geen kant-en-klaar tege...Oh nee, daar kan inderdaad geen kant-en-klaar tegenop! En zelf amandelen fijnmaken maakt het nog iets goedkoper, maar wel meer werk uiteraard!Jolandahttps://www.blogger.com/profile/15963894035355329424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2081101170495468461.post-3910775822048163872013-11-26T16:07:34.123+01:002013-11-26T16:07:34.123+01:00Ook leuk met hazelnoten en zeker het proberen waar...Ook leuk met hazelnoten en zeker het proberen waard!detuinierendekok jolandahttp://tuinierenkok.blogspot.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2081101170495468461.post-13754571114190397392013-11-26T15:14:04.918+01:002013-11-26T15:14:04.918+01:00 ik weet inmiddels dat het inderdaad erg lekker is... ik weet inmiddels dat het inderdaad erg lekker is!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2081101170495468461.post-6947488147854043682013-11-26T15:00:49.295+01:002013-11-26T15:00:49.295+01:00Ja daar kan geen kant en klare spijs tegenop. Heb ...Ja daar kan geen kant en klare spijs tegenop. Heb het al vroeg van mijn moeder geleerd en weet je, het kan ook met hazelnoten. Smaakt uiteraard anders maar is ook erg lekker. Bij mij lukte het plaatsen van een foto ook niet trouwens.Anonymousnoreply@blogger.com