maandag 3 maart 2014

Hamburger de superdeluxe

 
 
 
Deze hamburger is luxe. En niet zomaar luxe, nee superdeluxe. En wow, wat is ie lekker!
Wij eten em als hoofdmaaltijd met voor Martin een broodje of als hoofdmaaltijd met frietjes of gebakken aardappeltjes. Of als lunch zonder iets. Deze hamburger superdeluxe is altijd lekker! Natuurlijk maak je em zoals jij em lekker vindt.

Je hebt nodig:

- Hamburgers, maar wel echt lekkere (glutenvrije), bijvoorbeeld biologische beefburgers van www.okvlees.nl.

- Ui.

- Tomaten.

- Kaas.

- Eieren, één per hamburger.

- Bakolie.

- Roomboter.

- Mayonaise.

- Tomatenketchup.

- Eventueel ontbijtspek en/of augurken en/of (glutenvrij) brood en/of wat jij lekker vindt op je hamburger.

Lekker snel klaar:

- Verhit een beetje bakolie in een pan en bak de hamburgers gaar en mooi bruin. Als de burgers bijna gaar en klaar zijn, laat je een plakje kaas bovenop de burger smelten.

- Voeg uien toe en bak lekker mee.

- Voeg eventueel in stukjes gesneden tomaat toe, maar die kun je ook rauw bij je hamburger eten.

- Verhit een klontje roomboter in een pan en bak hierin spiegeleitjes.

- Leg de hamburger op een bord (eventueel op een broodje), schep een flinke hoeveelheid gebakken uien (en eventueel het gebakken ontbijtspek) erop en daarbovenop een spiegelei.

- Serveer met mayo en ketchup, met augurk, stukjes tomaat, komkommer en wat je maar lekker vindt.

Ogen dicht, happen maar en....geniet. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten