Jolanda is dol op ecologisch moestuinieren, Martin houdt van biologisch koken. Allebei hebben ze een zwak voor de natuur en... lekker eten. Welkom bij 'de tuinier en de kok!'
vrijdag 31 januari 2014
Caribbean salad the luxe
Vandaag hebben wij een lekkere luxe salade voor je in petto. Ananas en gojibessen geven een caribisch tintje aan deze salade. De combinatie zoet (balsamico, ananas, gojibessen) en zout (ontbijtspek) vinden wij zelf errug lekker.
Ingrediƫnten voor de caribbean salad the luxe:
- Sla, gemengd naar keuze.
- Ananas.
- Ontbijtspek.
- Mozzarella.
- Hennepzaad.
- Gojibessen.
- Olijfolie.
- Balsamico, de allerlekkerste vind je bij www.foodelicious.nl.
Snel klaar:
- Bak het ontbijtspek lekker knapperig in een hete gril.
- Gril de ananas mee met het ontbijtspek.
- Laat als het spek en de ananas bijna naar je zin gegrild zijn, de mozzarella smelten in de gril.
- Leg de gewenste hoeveel sla op een bord.
- Besprenkel met een echt lekkere olijfolie.
- Schep het ontbijtspek, de ananas en de mozzarella bovenop de salade.
- Giet een beetje balsamico over je salade.
- Garneer met een hennepzaad en een handje gojibessen.
Smullen maar, eet smakelijk!
Labels:
ananas,
biologisch,
glutenvrij,
gojibessen,
hennepzaad,
ontbijtspek,
Recept,
salade
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Oh, deze lijkt me echt heerlijk! Volgende week ananas in het fruitpakket. Ik weet wat we volgende week eten ;-)
BeantwoordenVerwijderenOoooo en dan is het ook nog zulk prachtig lenteweer, hopelijk ook bij jou in het zuiden des lands! Eet smakelijk!
Verwijderen