Jolanda is dol op ecologisch moestuinieren, Martin houdt van biologisch koken. Allebei hebben ze een zwak voor de natuur en... lekker eten. Welkom bij 'de tuinier en de kok!'
donderdag 13 maart 2014
Salade met sardientjes, tomaat, feta en olijven
Wat zijn er toch veel overheerlijke salades te bedenken! Sinds Jolanda volledig glutenvrij eet en daardoor vaak een salade als lunchgerecht kiest, verzinnen wij steeds weer nieuwe en lekkere salades. Ook deze is een blijvertje!
Je hebt nodig:
- Veldsla.
- Sardientjes (blikje).
- Tomaat.
- Feta.
- Olijven, zwarte.
- Appelciderazijn, deze van www.foodelicious.nl is superlekker!
- Olijfolie.
Supersnel klaar:
- Leg wat veldsla op een bord.
- Schep de sardientjes er bovenop.
- Beleg met in partjes gesneden tomaat en zwarte olijven.
- Bestrooi met feta.
- Besprenkel met olijfolie en appelciderazijn.
Jabadabadoe, smullen maar. Eet smakelijk!
Labels:
biologisch,
feta,
glutenvrij,
olijven,
Receot,
salade,
sardientjes,
tomaten,
veldsla
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten