Nu
In 'Zoet, zuur en zout' beschrijft auteur Diana Henry
talloze technieken voor het conserveren van fruit, groente, vlees en vis. Wij
vinden dit een nogal saaie en statische omschrijving van de inhoud van dit
juist zo frisse en sprankelende boek.
Wat dacht je bijvoorbeeld
van ingelegde chilipepers, New Yorkse zoete cranberrymosterd, limoenmarmelade
met rum, ansjovispasta, mijn moeders limonade en pompoenpickle? Saai? Neeeee!
Zelf zijn wij
ook erg benieuwd naar de smaak van rabarber-rozen-kardemomjam en Scandinavische
ingelegde komkommers...
Dit boek is
goed en helder geschreven, de recepten zijn duidelijk en de foto's zijn
prachtig. Je wilt gelijk aan de slag. Klik hier voor een inkijkexemplaar van
dit boek.
'Zoet, zuur en
zout' is te koop voor € 22,50 en wat ons betreft echt een tip voor de
komende feestdagen.
Wij beoordelen dit boek met **** uit *****
Wij beoordelen dit boek met **** uit *****
De tuinier en de kok's 'grote zus' Consuminderen met Plezier kun je nu ook volgen op Facebook, klik hier voor de link. Je vindt hier o.a. blogs van de tuinier en de kok, lekkere recepten, nieuws over moestuinieren, duurzaam leven en heel veel andere leuke onderwerpen.
Hé, wat leuk! Ik heb dit boek ook net besproken! Vond het een prachtig boek!
BeantwoordenVerwijderenHoudbaar en Heerlijk is ook zo'n leuk boek. Al is het maar om deze herfstdagen weer eens lekker in te neuzen.
BeantwoordenVerwijderenDankjewel voor de tip Moestuin Meisje!
VerwijderenLijkt me een prachtig boek! Helaas hebben ze het bij onze bieb nog niet, maar kwam ik wel een ander boek van haar hand tegen: "Honingzoete vijgen, ingemaakte citroenen". Die heb ik meteen gereserveerd!!
BeantwoordenVerwijderenIk het boek hier ook uit de bieb, dus hopelijk koopt jouw bieb het ook in... Dankjewel voor de tip van Honingzoete vijgen, die ken ik nog niet... Ga gelijk reserveren bij de bieb...
Verwijderen